Novinky od Garrett

Other - meetings, detectors, ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
vlk
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 126
Registrován: pát 27. srp 2010 10:58:01
Bydliště: Křivoklátsko

Novinky od Garrett

Příspěvek od vlk »

ACE 350
Firma Garrett vyvinula tento detektor primárně pro jiné půdní a terénní podmínky, než jsou v Evropě a UK. To znamená, že tento detektor je vybaven jiným softwarem, takže diskriminační a separační programy nemusí být vždy aplikovatelné v našich nestandardních půdních podmínkách.

Samozřejmě, že tímto detektorem jde hledat kdekoli a cokoli, avšak výsledky nemusí být relevantní vynaloženému úsilí.

Tak tahle novinka asi nebude pro nás ale je tu ještě jedna:
EURO ACE
Vlastnosti: vylepšený GTA - grafický cílový analyzátor, cílový ID kurzor, indikátor baterií, vylepšené rozlišení železa, přesnější diskriminace a kvalitnější separace nežádoucího odpadu, vyšší pracovní kmitočet - 8,25 KHz. Indikátor hloubky mincí cejchovaný v centimetrech, vylepšená zvuková identifikace vodivosti, tlačítko přesného dohledání, možnost úpravy přednastavených diskriminačních vzorců a vytvoření svého vlastního diskriminačního vzorce. Režimy: (5): šperky, vlastní - plně programovatelný režim s pamětí, relikvie, mince, nula - bez diskriminačních filtrů. Nastavení: citlivost v 8 krocích, plně nastavitelná diskriminace ve všech režimech (12 segmentů). Další vlastnosti: možnost zakoupení doplňkových cívek, konektor pro sluchátka (Jack 6.3mm). Detektor je osazen novou Double-D 28x22cm hledací cívkou. Volitelné příslušenství: doplňková cívka 9x12" PROformance, doplňková cívka 4.5" Sniper, doplňková cívka 6.5x9", krytky na všechny typy cívek, kryt proti dešti, brašna, sluchátka, batoh, PRO-POINTER.... Záruka: 2 roky.
Zdroj: www.garrett.cz

V obou případech se má jednat o výrazně vylepšenou 250. EURO ACE již dovozce v ČR na svých stránkách nabízí. Protože spousta hledačů s detektory ACE začínala a mnozí je stále rádi a s úspěchem používají, předpokládám, že si novinka EURO ACE své kupce najde.
Já osobně stále ACE 150 používám, i přes to, že má své mouchy - falešné prozvuky. Ale ty jsem se naučil krotit tak, že se mi ozývají jen minimálně. Myslím, že EURO ACE bude docela zajímavá mašinka.........
Pokud někdo z vás ho již má, nebo si koupí, prosím o jeho poznatky.
Ať vám to pípá.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní - srazy, detektory, ...“