moje první pečetítko
moje první pečetítko
vúbec netuším co je to za firmu snad nějaká centrální pobočka nějaké společnosti zabývající se květinami a ještě by mě zajímalo jestli tyto dvě věci mají něco společného?
Re: moje první pečetítko
pěkné,kde to všechno bereš
Obě věci spolu nijak nesouvisí. Pečetítko je fa. Wärmer & Co, což je firma zabývající se textilními stroji (blumenspulen je jakejsi druh cívek na nitě).
Druhá věc se týká květinové přehlídky (blumencorso) ve Vídni r. 1905
Naposledy upravil(a) Gawert dne úte 15. led 2013 22:13:21, celkem upraveno 1 x.
GM4PRO, Nokta Velox One
oceňuji tvé znalosti a přehled ,dík, mě se tam pořád pletly ty kytkyGawert píše:Obě věci spolu nijak nesouvisí. Pečetítko je fa. Wärmer & Co, což je firma zabývající se textilními stroji (blumenspulen je jakejsi druh cívek na nitě).
Druhá věc se týká květinové přehlídky (blumencorso) ve Vídni r. 1905
Štěstíčko se na mě usmálo a podařilo se mi kopnout tohle docela zajímavé pečetidlo . Rád bych poprosil o určení,nebo kdyby se někomu podařilo rozluštit a přeložit ten opis Předem děkuji
hmmm super kop ,takové já ještě nevidět,bude asi hodně staré.
je to krasavec moc GRATULUJI
XP DEUS a GARRETT pro-pointer bez něho to nejde
paráda je vidět, že chodíš domluv se s kabidem a vypleňte drakovi lokalitu dokaď máte formu
já chodím tak jednou týdně,chystám se někam v pátek,ale scoutík jezdí směr Brno,to soudím podle pivní zátky a já vysávám směrem na Znojmo,takže o pár kiláků jindeTele píše:paráda je vidět, že chodíš domluv se s kabidem a vypleňte drakovi lokalitu dokaď máte formu
a je tu první indiciedrak66 píše:já chodím tak jednou týdně,chystám se někam v pátek,ale scoutík jezdí směr Brno,to soudím podle pivní zátky a já vysávám směrem na Znojmo,takže o pár kiláků jindeTele píše:paráda je vidět, že chodíš domluv se s kabidem a vypleňte drakovi lokalitu dokaď máte formu