Gawert píše:Taky se na to chystám. Jinak fotky z oběžné dráhy jsou super![]()
tak je ořízni,já se to dodnes nenaučil

Gawert píše:Taky se na to chystám. Jinak fotky z oběžné dráhy jsou super![]()
drak66 píše:Gawert píše:Taky se na to chystám. Jinak fotky z oběžné dráhy jsou super![]()
tak je ořízni,já se to dodnes nenaučil,ale je mi to fuk,chtěl jse m jen ukázat,že když ti odborníci poradí a mince je schopná,tak výsledek je vinikající.zaráží mně ten kabidův fenik,podle nálezovýho stavu,vypadal dobře,kdoví co tam přidal
drachir1 píše:Mám však dotaz na odborníky v oboru elektro. Mám dvě trafa z notebooku a jedno mi jede cca 10 min. a pak se vypne a funguje až za několik hodin, druhé se vypne okamžitě po připojení na -. Nevíte někdo proč? Od kamaráda mám půjčené taky z notebooku a jede v pohodě ( ve stejné vodě se sodou).
Dík.
drachir1
Pazour60 píše:Tak chemici, jak je to s tou elektrolýzou? Na čištěnej předmět mínus a může se krokodýl ponořit ( Kyl klame tělem, na mínusu má červenou), kladná na nerez a nad vodu. Zkusil jsem to obráceně a ponořená anoda mizela před očima, viz foto. Chci potrápit ty mrtvý římany. A stejně zkusím i můj oblíbený H2O2, dám vědět, jestli mě to ovšem neužere pazoury
kyl píše:Pazour60 píše:Tak chemici, jak je to s tou elektrolýzou? Na čištěnej předmět mínus a může se krokodýl ponořit ( Kyl klame tělem, na mínusu má červenou), kladná na nerez a nad vodu. Zkusil jsem to obráceně a ponořená anoda mizela před očima, viz foto. Chci potrápit ty mrtvý římany. A stejně zkusím i můj oblíbený H2O2, dám vědět, jestli mě to ovšem neužere pazoury
Máš to dobře,+na nerez,-na čištěný předmět.
Zpět na Čištění železných nálezů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků