Doubí 2019 - 11. ročník - nové místo!
Re: Doubí 2019 - 11. ročník - nové místo!
Kde to smrdí průserem, tam já rád, ovšem pouze all inclusive
Fotky možná budou pod stromeček
Fotky možná budou pod stromeček
Nejspíš je to na FockeBloku, ten já ale nemám, tak Smolík.
Koiko 小池富夫 znovunarozen 21.12.2019
XP Deus 22 cm HF RCWS4 CZ
XP MI-6
XP Deus 22 cm HF RCWS4 CZ
XP MI-6
Asi tak koikec!
Pokiaľ dýcham, dúfam. Rutus Argo, Rutus Optima, Minelab Pro Find 25
Člen SILESIA HUNTERS
Člen SILESIA HUNTERS
Tady jednu máte. Vypovídá za vše
XP DEUS a GARRETT pro-pointer bez něho to nejde
pazour50 tak nejak si predstavujem dochodok.....ale je este kurevsky daleko.a ako sa u nas kradne,tak sa ho uz asi ani nedockam.mozno ma deti zasponzoruju na stare kolena...
tvl kabidko je rumovej král ,děláš to dobře klobáska a rum,ty feferonky bych nedal ale co mne překvapuje,že je tam prázdno,jen ty a fotograf,tak,už chápu proč fotky nejsou,jelikož nebylo koho fotit:mrgreen: no jinak roman,proto půjdu ihned,jak to pujde do přesčasnýho důchodu,at si ty 2 tisíce co ho pokrátí narvou do špic,je potřeba si užít aspon nějakýho ,ale i ten je ještě v nedohlednu,asi za 7 let,to,už můžu být pod drnem .No je vidět,že i na slovači všici kradnů,já myslel,že je to jen český národní sport od r 1989
Kluci vydržať, až budete mít tuhle vizáž, tak už jste rentiéři
To já budu mít plnovous jak zubro v Tajemství hradu v karpatech
Bylo po ránu většina ještě spala či byla u barudrak66 píše:tvl kabidko je rumovej král ,děláš to dobře klobáska a rum,ty feferonky bych nedal ale co mne překvapuje,že je tam prázdno,jen ty a fotograf,tak,už chápu proč fotky nejsou,jelikož nebylo koho fotit:mrgreen: no jinak roman,proto půjdu ihned,jak to pujde do přesčasnýho důchodu,at si ty 2 tisíce co ho pokrátí narvou do špic,je potřeba si užít aspon nějakýho ,ale i ten je ještě v nedohlednu,asi za 7 let,to,už můžu být pod drnem .No je vidět,že i na slovači všici kradnů,já myslel,že je to jen český národní sport od r 1989
XP DEUS a GARRETT pro-pointer bez něho to nejde
Nenažranej kabidi,co tam bylo dál? asi nic.Mooc dobrá prezentace borovinky,ikyž dnes je to jedno koronavir to zavřel,jako vše .