Ahoj, vážení hledači pokladů a dobrodruzi!
Pokud máte rádi dobrodružství, historii a přátelskou atmosféru, srdečně vás zveme na čtrnáctý ročník srazu hledačů „Doubí‘‘ 2025. Sraz se uskuteční ve dnech 12. -14. září 2025. Tento víkend nebude jen o samotném hledání pokladů, ale o setkání s ostatními nadšenci, výměně zkušeností a soutěžích, které otestují vaše dovednosti a znalosti! Sraz se bude konat u obce Veliny v táborovém areálu Mlýnek.
Předběžný program na sobotu:
12:00 soutěže
15:00 přednášky
20:00 vyhlášení výsledků soutěží a losování tomboly
Vstupné na akci je 150Kč.
Občerstvení zajištěno
Ubytování:
- v areálu tábora. K dispozici 17 šestilůžkových chatek. Cena za chatku 350 kč./noc.
- stanování v areálu
Dotazy směřujte na email HHPTony@seznam.cz
Doubí 2025 - Čtrnáctý ročník - Veliny Tábor Mlýnek
Re: Doubí 2025 - Čtrnáctý ročník - Veliny Tábor Mlýnek
Kurde, ještě daleko, ale dám do kalendáře 
Za chatku, nebo postel? Pro ty co to mají dál a dojedou autem- parkování? Elektřina v chatce ? Osvěžovna pro žíznící poutníky s pečeným kouskem čuníka..... Bude! (už teď, se nemohu dočkat, jak mě honí mlsná)
Dino ty úchyl! 
Pokiaľ dýcham, dúfam. Rutus Argo, Rutus Optima, Minelab Pro Find 25
Člen SILESIA HUNTERS
Člen SILESIA HUNTERS
Zdarec, asi to bude blbost, ale co na setkání uspořádat chvíli malej bazárek věcí souvisejících s hledáním. Já by bych měl v nadnormativních zásobách hnědej klobouk, zelenou vestu a maskáčové boty.
Pokud teda přijedu, koncem srpna mě čeká operace hercny
Pokud teda přijedu, koncem srpna mě čeká operace hercny
lobotomie ?
Koiko 小池富夫 znovunarozen 21.12.2019
XP Deus 22 cm HF RCWS4 CZ
XP MI-6
XP MI-6
Fakt sem lepší nechodit... 
Koiko 小池富夫 znovunarozen 21.12.2019
XP MI-6
XP MI-6
Vy, vy Pernikáři, jako bývalý spolupořadatel festíku, vím co je to za práci něco podobného pořádat a modlit se zda vše vyjde. Tak tohle vám vyšlo! Místo skvělé, obsluha, program a servis na 99,99%. To -0,01% máte za nedělní počasí kdy jsem vám za trest zdrhl domů, pod průhlednou záminkou, že Miki musí na vlak a nepomohl s úklidem stanu.To že jsem u vás vypil více limonády než piva, vám do konce života nezapomenu, stejně jako na koláče na ranní snídani. To že štěstěna v tombole se trochu unavila a sedla si na mě, sem ji na konci i odpustil, přesto že první ceny a detektory si odnesli ostatní. Proto vám děkuji za sraz kde jsem se ani chvíli nenudil a poznal spoustu fajn stejně potrefených lidiček.