Troppau-Opava
- cotojetohle
- Uživatel
Troppau-Opava
....Co na to jude?
50% dělá štěstí
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
- cotojetohle
- Uživatel
Re: Troppau-Opava
Zas padli včera dva.....Jedna 1878 ale druhá je v p.....
50% dělá štěstí
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
- cotojetohle
- Uživatel
....
50% dělá štěstí
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
pejsek se asi trochu zaběhnul. nalezena na Jihlavsku cca 170km vzdušnou čarou od Opavy
Fisher F4, Teknetics T2, Minelab PRO-FIND 25
Zajímavé Ja našel u Humpolce známku Brna.
Nokta Velox one, XP ADX 250, C Scope CS6MX, Garrett AT Pro + pro pointer
- cotojetohle
- Uživatel
Já našel Rakouského čokla na severu Moravy.......miram píše:pejsek se asi trochu zaběhnul. nalezena na Jihlavsku cca 170km vzdušnou čarou od Opavy
Mimochodem vše na čem je nápis Troppau přímo fanaticky sbírá kolega Kansan.Pokud to nesbíráte doporučuji s ním vyměnit.Je ochoten pro historii Opavy nabídnout hezké věci...
Ne že bych tu dohazoval šmelinu,ale Kansan historií tohoto města žije a má to už hezky zmáknuté.
50% dělá štěstí
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
30%chodit,chodit,chodit,
10%lokalita
6%práce s klackem
4%detektor
.............cotojetohle píše:Já našel Rakouského čokla na severu Moravy.......miram píše:pejsek se asi trochu zaběhnul. nalezena na Jihlavsku cca 170km vzdušnou čarou od Opavy
Mimochodem vše na čem je nápis Troppau přímo fanaticky sbírá kolega Kansan.Pokud to nesbíráte doporučuji s ním vyměnit.Je ochoten pro historii Opavy nabídnout hezké věci...
Ne že bych tu dohazoval šmelinu,ale Kansan historií tohoto města žije a má to už hezky zmáknuté.
................
Ahoj...
nálezy Hafanů u Opavy z Wien,,,Linc...Landl jsou nálokdy ALE bývají párkrát za rok !
Jsou TO smutné nálezy POKUD se najdou jako polní nález ...pejsek MUSEL zemřít hned v prvních dnech NOVÉHO domova !...o čemž svědčí nálezy z "lokálních" míst větší počet Známek i stejných ročníků !
Jedno pole jsem pojmenoval jako"Rasovo pole"...bylo zde nalezeno přes STO známek....a další se nacházejí ...
O toho Hafana mám zájem ...stejně jako o každého z okolí Opavy i když už mám dva stejné ročníky ...nepřebírám a nevybírám...dělám UCELENOU sbírku !
Kansan