pozri si datumy prispevkov......ci to zije,skor preziva.HonzaS píše: ↑sob 29. črc 2023 11:27:08 Zdravím všechny... Na nový stav chodím rybařit... Vrátil jsem se tady cca po 10 letech. Náhodou jsem narazil na Vaši diskusi. Čirou náhodou mě druhá válka zajímá.. Mam za sebou pár vycházek s detektorem. Ale ze všeho sešlo z důvodu nedostatku času. No dost o mě... Žije tohle téma stále...?
Bohumín, okr.Karviná: Spitfire
Re: Bohumín, okr.Karviná: Spitfire
Ježíši samozřejmě nejsem idiot... A vidím datumy příspěvků. To ovšem neznamená, že tuhle konverzaci nikdo nesleduje... Já na ni taky narazil o tolik let později. Rozumíš mi?
vela uspechov....
V knizce od Rajlicha je to napsane,nic tam není...
Zilvar z chudobince
Zilvare zdravím... Mohu poprosit o nějaké podrobnosti? Odkaz atd. Mockrát dekuji
Nebo spíše nějakou citací o téhle události v knize. Mockrát dekuji
Taky zdravim,
O tomhle letadle pise v nove knizce Nebe nad protektoratem 1945,
Místo podle mapy ze 46 prohledavali myslim,ze georadarem a nic v zemi bohuzel není...
O tomhle letadle pise v nove knizce Nebe nad protektoratem 1945,
Místo podle mapy ze 46 prohledavali myslim,ze georadarem a nic v zemi bohuzel není...
Zilvar z chudobince
Jak zde prosím vložím obrázek? Diky
HonzaS.
Všeobecná diskuze-jak nahrát,prilozit soubor
Všeobecná diskuze-jak nahrát,prilozit soubor
Koiko 小池富夫 znovunarozen 21.12.2019
XP Deus 22 cm HF RCWS4 CZ
XP MI-6
XP Deus 22 cm HF RCWS4 CZ
XP MI-6
Ahoj, ero tam je, nedej na plky, jen je asi hluboko v bahne v rákosí. S p. Rajlichem jsem mluvil, bude vděčný za jakékoliv info. Trošku jsem jej sjel, za tu dehonestaci amatérů a citace našich diskuzí odsud v jeho knize, dost mě to naštavlo. Pak mě pozval v Praze do muzea na kafe, příjemný a hlavně znalý chlap. Pokud tam chodíš na ryby, poptej se starších, možná ještě někdo žije, kdo by znal lokaci v tom rákosí.
Dík. MSF