Diskuse
Re: Diskuse
Doplněn Vietnam a Kambodža o poslední emise, dárek od neteře Terezky z dovolené
Koiko 小池富夫 znovunarozen 21.12.2019
XP Deus 22 cm HF RCWS4 CZ
XP MI-6
XP MI-6
Obdržel jsem muster pro slabozraké na euro bankovky. Z jedné strany na bankkovky a z druhé na mince. No, dostal jsem i návod, ale "jsem z toho volajaký zmetený..."
XP MI-6
XP MI-6
Šablona k rozlišování eurobankovek pro nevidomé je destička z termoplastu ve tvaru oblélníku o rozměrech 90mm x 71mm x 1,5 mm. Pomocí šablony měříme délku bankovky a tím jí přiřadíme příslušnou hodnotu, rozlišuje i kovové euromince..
jj, už jsem se s tím naučil, jedna naše banka také vydala tuto šablonu, ale pro naše koruny - tu nemůžu sehnat.
Co mě pobavilo na výstavě v ČNB ji mají a když jsem se ptal, jak to použít, tak nikdo nevěděl
Pokud bys narazil, adresu na mě máš
Co mě pobavilo na výstavě v ČNB ji mají a když jsem se ptal, jak to použít, tak nikdo nevěděl
Pokud bys narazil, adresu na mě máš
XP MI-6
XP MI-6
Doplněna Sierra Leone, Libérie, Eritrea, Severní Korea, Laos, Curacao a Sv.Martin
XP MI-6
XP MI-6
Se těším na vánoce, bo Ježíšek mě vyslyšel a budu doplňovat sbírku a archív zde o víc jak dalších 30 ks bankovek.
XP MI-6
XP MI-6
doplněno Skotsko, Uzbekistán, Kolumbie, Kostarika, Indonésie, Sýrie, Jižní Osetie, Uruguay, Mauritánie, Ukrajina, Nigérie, Egypt, Jamajka, Libanon, Bahamy, Barbados
Pokud bude dobré světlo zítra, doplním Kanadu, Singapur a Nový Zéland - jsou to moderní bankovky, co nejdou skenovat, musí se fotit.
Pokud bude dobré světlo zítra, doplním Kanadu, Singapur a Nový Zéland - jsou to moderní bankovky, co nejdou skenovat, musí se fotit.
XP MI-6
XP MI-6
další doplňování: Nepál, Guatemala, Tádžikistán, Argentina, Srí Lanka, Omán, Jemen, Cookovy ostrovy, Jižní Súdán, Venezuela
XP MI-6
XP MI-6